Close

Vooral sauzen,suikers en vetten creëren overgewicht!

  • Allincooking voegt zelf de vetstof toe aan haar bereidingen. Zo kan het zelf kiezen welk bak-middel het beste bij de bereiding past en er de juiste hoeveelheid van bepalen.
  • Allincooking stelt u in vele gerechten de braiseer techniek voor (zie foto). Hier werd de prei aangebakken met zeer weinig vetstof en vervolgens afgeblust met een bouillon. Op die manier blijft de smaak van de prei na verdamping in de pan en werd er een minimum aan vetstof gebruikt.
  • Olie of bakboter zijn bijna niet weg te denken bij het koken, helaas dragen zij een belangrijk caloriegehalte met zich mee van om en bij de; 800 kcal. per 100 ml. Daarom is het toevoegen ervan van uit de fles vaak mee bepalend voor dat tikkeltje minder gezondheid en meer overgewicht. Om het gebruik van vetstof in voeding te kunnen beperken is goed kookmateriaal belangrijk. Indien u er nog niet over beschikt en regelmatig achter het fornuis gaat staan, schaf het u dan zo snel mogelijk aan. U zal merken dat u probleemloos kan braden en bakken met de helft minder vetstof in een goede anti aan-bakpan. Wij beloven u alvast ervoor te kunnen zorgen dat jij uw bereiding heerlijk kan laten smaken met een minimum aan suiker en/of vetstof.

Momenteel is afhalen enkel mogelijk bij ons afhaalpunt in Begijnendijk. Sluiten