Close

Wat kan Allincooking voor al uw feestgelegenheden betekenen

We hebben het allemaal al wel eens ervaren tijdens de voorbereiding van een tuinfeest of barbecue hoeveel tijd er aan geïnvesteerd wordt en daar aan gekoppeld de stress die opgebouwd wordt en dat dit allemaal ten koste van de eigen beleving gaat. Dat hoeft met Allincooking niet meer zo te zijn en bovendien kan u naast tijd ook geld besparen en helpt u het milieu vooruit door enorm veel verpakking te vermijden. Allincooking levert uw bestelling thuis af in een gekoelde unit. Zo hoeft u niets uit de verpakking te halen en in schotels te plaatsen en blijft alles lekker koel en vers het enige wat u moet doen is de stekker in het stopcontact steken en het deksel openen als uw gasten aan tafel gaan. Vraag meer info!

Momenteel is afhalen enkel mogelijk bij ons afhaalpunt in Begijnendijk. Sluiten