Close

Ovenschotels vanaf heden makkelijker en milieuvriendelijker

Alleen “beter” is niet goed genoeg!

Allincooking wil met een heldere blik naar de toekomst kijken en belangrijke stappen zetten om haar klanten de mogelijkheid te bieden een steentje bij te dragen tot het oplossen van de milieuproblematiek “meer bepaald het afbouwen van de afvalberg”. Op dit ogenblik betalen we met zijn allen voor het in stand houden van die afvalberg. Dat kan anders en niemand hoeft er slechter van te worden, in tegendeel.

De kostprijs voor het verpakken van een product omvat gemiddeld: 1/5 van de prijs van het product en die kosten worden onvermijdelijk doorgerekend naar de consument. Met Allincooking kookt u reeds zonder restproduct of restafval en met een minimum aan verpakkingsafval. Het aandeel verpakking is nog voor verbetering vatbaar en daar willen we graag voor gaan als u er tenminste ook beter van wordt.

Wat willen we graag veranderen?

Alles wijst op de komst van nieuwe milieutaksen die ondernemingen gaan moeten betalen voor het gebruik van wegwerpverpakking en die ze logisch gezien gaan doorrekenen aan de klant. Om dit te vermijden is er maar één oplossing en dat is zoveel als mogelijk afvalverpakking vermijden. Allincooking  wil in een eerste fase met haar ovengerechten naar een bijna afvalvrije maaltijd belevering gaan. Het wil ovengerechten rechtstreeks in ovenbestendige schotels samenstellen en zo afleveren aan haar klanten, die eenmaal thuis de schotel onmiddellijk in de oven kunnen plaatsen. Zo bespaart men nog meer tijd, kan men nog sneller aan tafel en heeft men haast geen afval meer.

Dat vraagt enerzijds een extra inspanning van Allincooking maar anderzijds een besparing op verpakkingsmateriaal en een kwaliteitsverbetering van de bereiding. Voor onze klanten betekent dit dat prijsstijgingen vermeden kunnen worden, ze kunnen de portiegrootte en het aantal porties nog steeds zelf bepalen en de bereidingen gebeuren gegarandeerd vers nadat ze besteld worden.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Er zijn verschillende mogelijkheden voor u als klant!

  • Indien u de bestelling in een vuurvaste ovenschotel wenst, vermeld u dat bij opmerkingen tijdens de afhandeling van de bestelling bij winkelmandje. U krijgt dan een extra korting van: € 0,30 per persoon op de gepubliceerde prijs en betaald bij afhaling of levering van de bestelling een waarborg van: € 5.00 per persoon voor de schotel (zie foto).
  • Indien u geen vuurvaste schotel wenst, hoeft u niets te vermelden en wordt de bestelling automatisch in een aluminium bakje geleverd aan de gepubliceerde prijs. U betaald dan uiteraard ook geen waarborg bij afhaling. 
  • Uiteraard kan u ook via het ophaalpunt uw eigen ovenschotel binnen brengen en een bestelling plaatsen zonder een waarborg te betalen.

Onze ovenschotel voor één persoon

20170518_121931

 

Momenteel is afhalen enkel mogelijk bij ons afhaalpunt in Begijnendijk. Sluiten