Close

Over Allincooking

Het ontstaan van Allincooking

‘Wat gaan we eten vandaag?’ Is een vraag die we onszelf dagelijks stellen. Het antwoord op de vraag gaan we meestal zoeken in een kookboek.

Wanneer we het antwoord uiteindelijk gevonden hebben, moeten we alle ingrediënten in de winkel beginnen te verzamelen. Nadien moeten alle ingrediënten afgewogen, gewassen en gesneden worden om dan uiteindelijk pas aan het kookproces te starten. Het is net als bouwen aan een bouwpakket met de gebruiksaanwijzingen in de hand, maar zonder materiaal om het te verwezenlijken. Dit alles is vaak de aanleiding om het hele voornemen af te blazen.

Allincooking is ontstaan om het hele kookproces te vereenvoudigen door de bereidingstijd drastisch in te korten, noodzakelijke inkopen tot een minimum te beperken en restproducten en -afval te vermijden.  

Bovendien is allincooking een kostenbesparend project. Dit omdat het impulsaankopen en overconsumptie tot een minimum beperkt.

Ons doel, onze missie, onze passie

Allincooking wil koken opnieuw aangenaam maken door te zorgen voor panklare en op maat voorbereide gerechten, die milieuvriendelijk en kostenbesparend zijn. Omdat alle ingrediënten al gewassen, gesneden en geproportioneerd zijn, vraagt het enkel nog 10 à 15 minuten van uw kostbare tijd om het gerecht op tafel te zetten. Dit zonder onnodig restafval of restproducten die anders in de vuilbak of koelkast verdwijnen en niet meer opgegeten worden.

Door dit project wil Allincooking koken eenvoudiger maken en mensen aansporen om dagdagelijks te zorgen voor een gezonde en evenwichtige voeding. Toch wil Allincooking de mogelijkheid laten om zelf je gerecht af te werken en te kruiden naar smaak.

Tot slot wil of mag niet iedereen alles eten. Daarom willen wij onze gerechten naar wens aanpassen zodat u dezelfde voeding aan alle gezinsleden kan aanbieden, maar dan aangepast aan de gezondheidstoestand en wensen van elke persoon.

Koken was nog nooit zo gemakkelijk

Allincooking wil koken toegankelijker maken door de bereidingstijd in te korten en mensen te helpen bij het kiezen van hun gerecht. Hierdoor worden moeilijke gerechten makkelijker.

Momenteel is afhalen enkel mogelijk bij ons afhaalpunt in Begijnendijk. Sluiten