Close

Zo werkt het

Stap 1: Uw voorkeur bepalen

Selecteer uw voorkeur en kies uw favoriete voeding: basis gerecht, extra gezond, vegetarisch, sportfood, (…) uit ons aanbod. Bepaal het aantal porties bij winkelmand en selecteer een afhaalpunt.

Voor uw eerste aankoop dient u eenmalig een account aan te maken. Deze gegevens zijn nodig om uw bestelling correct te verwerken en de facturatie in orde te brengen. Wij gebruiken uw gegevens voor geen andere doeleinden.

Stap 2: Uw gerecht op maat

Wij proportioneren uw gerecht volgens de gekozen voorkeur: basis gerecht, extra gezond, vegetarisch… De porties zijn ruim.

Wij stellen alles in het werk om er voor te zorgen dat uw gekozen voorkeur aan uw wensen voldoet. Zo zullen vegetarische gerechten geen dierlijke producten bevatten en extra gezond producten dat ook effectief zijn. 

Stap 3: Uw favoriete gerecht bestellen

U kan een bestelling plaatsen via deze website tot uiterlijk: 5 h. s’morgens. Afhalen kan vanaf: 12 h. s’middags.

Besteld u na 5 h. s’morgens  kan u het gerecht daags nadien ophalen vanaf 12 h. s’middags. 

Stap 4: De voorbereiding van uw gerecht

Wij bereiden alles voor met zorg voor het milieu. Zo beperken we het verspillen van voedsel en letten op het welzijn van dieren voor de slacht.

Wij wassen, versnijden en proportioneren de groenten en het vlees, bereiden sauzen, bouillons en kruidenmixen panklaar voor en gaan voluit voor uw gezondheid door waar mogelijk dierlijke vetstof te vervangen door plantaardige olie.

Stap 5: Uw gerecht afhalen

U kan uw bestelling gratis afhalen in het door u gekozen afhaalpunt. Dit kan vanaf 12 uur in de voormiddag.

Indien u een afhaalpunt selecteert dat gesloten is op het moment dat u wenst op te halen zal het systeem u hiervan verwittigen en kan u een ander keuze bepalen.


Stap 6: Uw finishing touch

De gerechten zijn zodanig voorbereid dat de eigenlijke bereiding gemiddeld slechts 10 minuten in beslag neemt en de garing gemiddeld 15 minuten. 

In deze korte tijdsspanne kan je rustig de tafel dekken en desgewenst een voorgerecht eten. Restproduct of restafval behoort tot het verleden.

Stap 7: Zo ziet uw bestelling er uit

Uw bestelling wordt u overhandigd zoals voorgesteld op deze foto. De voedingswaren zijn veilig verpakt. 

U kan dus uitpakken en direct starten met de bereiding. De berg groenten op de achtergrond verwerken wij voor u.

Stap 8: Het resultaat na bereiding

Het resultaat is een zeer smakelijk en gezond gerecht dat u zonder stress bereidt en in een mum van tijd op tafel zet.

Voortaan beperkt de tijd om aan tafel te gaan zich tot ongeveer 20 minuutjes. Resten bestaan enkel uit datgene wat je niet opgegeten krijgt. 

Koken was nog nooit zo gemakkelijk!

Vergewis u van de toegankelijkheid tot het koken en de ingekorte bereidingstijd. Ervaar het gemak om een keuze te maken en de mogelijkheid om van deze basisgerechten een nog betere versie op tafel te zetten doordat u er zelf de laatste hand aan legt.

Momenteel is afhalen enkel mogelijk bij ons afhaalpunt in Begijnendijk. Sluiten